Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring er en flere tusind år gammel tradition, der har fået en renæssance. Den stille vandretur i naturen giver mulighed for unikke naturoplevelser med plads til stilhed og eftertanke.

Vidste du at...

• En pilgrimsvandring er en religiøst motiveret rejse, der har et helligt sted som mål.
  • Ordet pilgrim kommer af det latinske peregrini, som betyder "de, der går gennem markerne".

Kirkerne arrangerer pilgrimsvandring den 24. september 2017.

Dagens program:

Kl. 10:30 Gudstjeneste i Sdr. Bjerge Kirke - herefter vandrer vi til Hårslev Kirke (bl.a. ad Fodsporet)

Kl. 12:30 Hårslev Kirke og frokost - herefter vandrer vi til Venslev Kirke

Kl. 14:30 Nadvergudstjeneste i Venslev Kirke, hvor Tjæreby kirkes voksenkor medvirker. Der serveres kaffe og kage.

Kl. 15.15 Bus til Sdr. Bjerge kirke (for dem som ønsker det)

Turen Sdr. Bjerge - Hårslev - Venslev er på knap 10 km. Hvis der er nogen, der gerne vil deltage, men ikke kan gå hele turen, så har vi en "følgebil", som samler op forskellige steder.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til bus og forplejning. Tilmelding sker til Birgitte Willumsen: BLWI@km.dk eller 58141012.

Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er onsdag den 20. september 2017.