Koncert med Duo Classic

Nyd en aften i musikkens tegn

Koncert med ”Duo Classic” onsdag d. 20. marts kl. 19.30:

Duoen består af Carsten Svanberg på trombone og Karsten Munk på klaver. Carsten Svanberg startede sin professionelle musikkarriere i Danske Livregiments Musikkorps og har siden spillet i bl.a. Det kg. Kapel og DR´s Symfoniorkester. Fra 1992 – 2011 var han professor i Østrig på Kunstuniversitetet i Graz. Carsten Svanberg har desuden givet en del solistkoncerter, bl.a. i Carnegie Hall i New York og har spillet i USA mange gange.Karsten Munk Spiller klaver, men er også uddannet waldhornist og har været ansat i Den kgl. Livgarde. Han blev uddannet organist i 1984 og har spillet en årrække i Notmark-Ulkebøll-Egersund og Hørup kirker.

”Duo Classic” har givet adskillige koncerter sammen. Koncerten i Tjæreby kirke byder på et varieret program fra Mozart og Verdi til musicalen Chess. Musikken bliver kædet sammen af fortælling, og der vil være musik for enhver smag.

Der er gratis adgang til koncerten

Del dette: